MERKIT


RANGOLI

Rangoli valmistaa värikkäitä, naisellisia ja iloisia vaatteita aurinkoisessa Etelä-Intiassa. Lahjakas suunnittelija Prema Isaac rakastaa perinteisiä kangaspuilla kudottuja kankaita ja luo niistä uusia malleja. Vaatteet ovat saaneet erityistä kiitosta laadukkuudestaan.


AUROVILLE

Auroville on 1960-luvulla perustettu kokeellinen yhteisö itärannikolla Etelä-Intiassa, jossa parannetaan maailmaa mm. aurinkoenergian, kierrätyksen ja joogan avulla. Yli 40 eri kansallisuutta edustavat asukkaat ovat perustaneet lukuisia holistisin periaattein työskenteleviä yrityksiä, joissa työskentelee yli 4000 ihmistä Aurovillesta ja sen lähikylistä. Lazy Lizard tuo Aurovillen pajoista ”kaikkea hyvää ja kaunista”. Se sopii kuvaukseksi myös Aurovillesta.  


SADHNA

Sadhna on naisten osuuskunta, joka erikoistunut kauniisiin kirjailuihin. Osuuskuntaan kuuluu noin 600 naista Pohjois-Intian maaseudulla Rajasthanissa. Sadhnalle on myönnetty virallinen reilun kaupan Fair trade –tunnus. Sadhnasta voi todella sanoa: ”Mekko tekee hyvää”.


LAZY LIZARD

Lazy Lizardin oma merkki pitää sisällään ihanan boheemeja ja ajattomia hamppu-, pellava- ja silkkivaatteita ”bohemian chic” -tyyliin. Ideat mallistoihin tulevat junamatkoilta Intiasta, sen värikkyydestä, kauneudesta ja henkisyydestä. Yhdistele osia vapaasti, kaikki sopii kaikkeen.