TIETOA OSTAJALLE

 

Lazy Lizard suomalainen vaatekauppa boheemin, romanttisen ja hippityylin ystäville. Tuomme vaatteita, asusteita ja sisustustuotteita Intiasta eettisesti toimivilta tuottajilta sekä valmistamme omaa Lazy Lizard –merkkiä. 

Y-tunnus: 2505937-5


OTA YHTEYTTÄ

Palvelemme ensisijaisesti sähköpostitse. Ota yhteys, jos sinulla ilmenee ongelmia, tarvitset apua esimerkiksi oikean koon valinnassa tai haluat kysyä tuotteistamme.

SÄHKÖPOSTI

Lähetä viesti osoitteella info@lazylizard.fi


MITEN TUOTTEITA OSTETAAN?

Lazy Lizardin tuotteita saat ainoastaan tästä verkkokaupassa, sillä meillä ei ole jälleenmyyjiä. Lisäksi Lazy Lizardilla on Helsingissä myymälä. Osoite on Hämeentie 48, 00500 Helsinki aivan Sörnäisten metroaseman sekä bussi- ja raitiovaunupysäkeiden (6,7,8) lähellä. Myymälä on avoinna arkisin klo 11-16 (maanantaisin klo 11-14)  ja lauantaisin klo 12-16. Tilaamalla uutiskirjeemme ja tulemalla Facebook-ystäväksi saat tarjouksia ja tiedon uutuuksista.  

Tilaa uutiskirjeemme lähettämällä viesti osoitteeseen ystavaklubi@lazylizard.fi


MAKSAMINEN

Voit maksaa ostoksesi tavalla, joka sinulle parhaiten sopii. Maksutapa valitaan tilauksen yhteydessä. Kaikki maksutavat ovat ehdottoman suojattuja ja turvallisia käyttää.

Voit myös maksaa tilauksen ennakkomaksuna tilillemme. Postitamme tuotteet, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Maksusuoritukset osoitetaan tilille FI83 8146 9710 0435 47 (Danske bank), saajaksi Lazy Lizard. Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan, kun maksu on suoritettu. Jos maksuna on tilisiirto ennakkomaksuna, pidämme varausta pienten varastojemme vuoksi 3 arkipäivää, jonka jälkeen tilaus raukeaa, mikäli maksu on suorittamatta.  


POSTIKULUT

Vähintään 70 euron arvoiset tilaukset toimitamme maksutta ilman postikuluja. Sen alle menevistä tilauksista perimme 5 euroa toimitus- ja postikuluja.


TUOTTEIDEN TOIMITTAMINEN

Paketoimme ja lähetämme tilaukset normaalisti viikon sisällä.

Jos paketin koko täyttää Postin kirjelähetykselle asettamat vaatimukset, saat tilauksen postilaatikkoon.

Muuten pakettisi toimitetaan lähipostiisi tai pakettiautomaattiin. Saat postista ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa.

Mikäli toimituksessa ilmenee ongelmia, otamme yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Voit myös valita noudon kivijalkamyymälästämme myymälän aukioloaikoina. 


TUOTTEIDEN PALAUTTAMINEN

Tuotteissamme on etämyyntilainsäädännön mukainen 14 päivänvaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla ehjä ja käyttämätön, muista palauttaa myös käyttöohjeet ja mahdolliset kaupanpäälliset. Korvakoruilla ei ole palautusoikeutta.

Toimitusehto peitoilla poikkeaa muista. Postitse tilatessa peitoilla on 14 päivän palautusoikeus, mutta palautuskuluista postipakettina vastaa ostaja. 

Palautuksen ja vaihdon tapauksissa ota yhteys info@lazylizard.fi.


MITOITUS

Tuotekorteissa on tietoa kunkin vaatteen koosta. Mittaa ja vertaa tietoihin.  

Lazy Lizardin oman malliston vaatteissa käytetään kirjainkokoja, kuten usein rennoissa ja väljissä vaatteissa, jotka eivät ole mitoitukseltaan istuvia. S vastaa kokoa 38-40, M-L kokoa 42-44 ja XL-XXL kokoa 46-48.

Intialaisten merkkien mitoitus on pienempi kuin suomalaisten. Siksi kannattaa useimmiten ottaa paidoissa, topeissa ja puseroissa suurempi koko kuin minkä yleensä valitsee ja katsoa tuotekohtaisia tietoja. Moneen vaatteeseen olemme tilanneet Intiasta erikseen XL-ja XXL-koon.


VAATTEIDEN HOITO-OHJEITA

Jokaisen verkkokaupan tuotekortin yhteydessä on maininta vaatteen pesemisestä. Myös vaatteissa on mukana niiden hoito-ohjeet. Osa tuotteistamme vaatii käsinpesun hellävaraisella pesuaineella tai pesulan. Joistakin intialaisista kankaista saattaa irrota ensimmäisellä pesukerralla väriä, joka on normaalia. Ne kannattaa pestä yhden kerran erikseen käsin, jonka jälkeen vaatteen voi pestä koneessa. Silkkivaate kestää vuodesta toiseen, kun se säilytetään ilmavasti ja valolta suojattuna.

 

Asiakaspalvelu

Palvelemme ensisijaisesti sähköpostitse:

info@lazylizard.fi