SAREE toppi, violetti

23,39 €
  • Koko
Saatavilla Toimitusaika 1 - 9 päivää
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

Kuva ei voi toistaa topin ihanaa väriä! Rangolin suosituin toppi koostuu kahdesta kerroksesta ohutta puuvillaa. Kesällä ihana vaate, koska se ikään kuin leijuu yllä.
Intian rikkaasta käsityöperinteestä ammentavan vaatteen luonteeseen kuuluu, että jokainen yksilö on hieman erilainen. Materiaali on sari-vaatteeseen kangaspuilla kudottua ohutta tangail-puuvillaa ja helma on koristeltu sari-reunuksella. Suunnittelija Prema on valinnut jokaisen sarin erikseen. Värin sävy ja sari-reunus saattavat vaihdella ja olla hieman eri kuin kuvassa.

Värit
Violetti. Saatavana myös turkoosi, valkoinen, keltainen, oranssi, vaaleanpunainen ja pinkki. 

Koot
S-XXL (mittaa rinnanympärys ennen tilaamista)

Materiaali
100 % puuvilla


Tietoa mitoista
Topin ympärysmitta rinnankohdalta (cm): S 88, M 92, L 96, XL 100 ja XXL 106.
Intialaisten mitoitus eroaa suomalaisista. Mittaa oma rinnanympäryksesi korkeimmalta kohdalta ja valitse koko sen mukaan. Muista väljyysvara – silloin toppi tuntuu ja näyttää hyvältä.

Hoito
Käsinpesu erikseen miedolla pesuaineella, älä kuivaa auringossa.

Valmistaja
Rangoli valmistaa värikkäitä, naisellisia ja iloisia vaatteita aurinkoisessa Etelä-Intiassa. Lahjakas suunnittelija Prema Isaac rakastaa värejä ja luo perinteisistä kankaista uusia malleja. Jokainen vaate on valmistettu yksilöllisesti.

Kangaspuilla käsinkudottu sari-puuvilla tulee perinteisistä käsityöläisyhteisöistä Intian maaseudulta. Sari-vaatteen historia ulottuu yli 2000 vuoden taakse. Yhden sarin kutominen kangaspuilla saattaa kestää kuukauden. Hankkimalla perinteisestä sari-kankaasta valmistetun vaatteen olet mukana lisäämässä hyvinvointia maaseudun kylissä ja autat pitämään perinnettä yllä.


  • Valmistaja: Rangoli
Samankaltaiset tuotteet