VINTAGE-peitto, ruskeasävyinen

118,55 € 82,98 €
-30%
VINTAGE-peitto, ruskeasävyinen
Saatavilla
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

Vintage-päiväpeitto on valmistettu kierrätetyistä sari-kankaista, jotka on yhdistetty ja kirjailtu langalla, helmillä ja paljeteilla naisten toimesta Intian maaseudulla. Peitossa on vuori, peiton reunat ovat mustat. Peitto sopii parivuoteeseen, tai myös esimerkiksi koristeeksi seinälle. Jokainen peitto on yksilöllinen ja Lazy Lizardin valitsema Intiasta.  

  • Värit monia värejä, pääväreinä ruskean sävyt ja kulta 
  • Koko 230 x 265 cm
  • Materiaali puuvilla, helmet, paljetit ym.

Toimitusehto peitoilla
Postitse tilatessa peitoilla on 14 päivän palautusoikeus, mutta palautuskuluista postipakettina vastaa ostaja. Paketti sisältää ohjeet mahdollista palautusta varten.
Peiton voi myös noutaa kivijalkamyymälästä Helsingistä. Valitse kassalla "Nouto Lazy Lizardin kivijalkaliikeestä".

Huolto
Kemiallinen pesu

Valmistaja
Lazy Lizardin valitsema Intiasta. Jokainen peitto on valittu kaupasta, emmekä tiedä, kuinka paljon maaseutujen naiset ovat saaneet peittojen ompelusta. Länsi-Rajasthan on erämaaalue, jossa käsityöt ovat ainoa keino kylien naisille saada tuloa, eivätkä naiset ole yleensä järjestäytyneet. Silti Intiassa ajatellaan, että naisten on hyvä saada tuloa käsitöillään, koska se lisää perheen saamia tuloja ja parantaa lasten asemaa. Lisäksi monet organisaatiot tekevät valistustyötä, jotta naiset oppisivat pitämään puoliaan paremmin ja naisten työt ovat myös viesti yhteiskunnalle, jossa naiset pidetään ulkopuolella.   

        

  • Valmistaja: Muu